Aangesloten bij de Wilde Weelde

Vakgroep Wilde Weelde is een vakvereniging van bedrijven, verspreid door heel Nederland, die milieubewust werken vanuit een ecologische visie aan een natuurrijke omgeving. Leden van de Wilde Weelde zijn hoveniers, kwekers, ontwerpers, boomverzorgers en leveranciers van verantwoorde tuinmaterialen en zij delen graag hun passie voor en kennis van de natuur en het natuurrijk tuinieren.

De basisprincipes daarvanuit ik werk komen overeen met hun uitgangspunten; Gifvrij, een gezonde bodem is de basis, planten maken de TUIN, biodiversiteit bevorderen, duurzaam materiaal (her)gebruik en klimaatbestendig.

Een TUIN van Jerry en Wilde Weelde, dat lijkt mij een mooi passende match. Nu ik voor mijzelf ben begonnen, is het voor mij niet meer dan logisch om mij deze vereniging aan te sluiten.

Wil je meer weten over de Wilde Weelde, onderaan mijn pagina staat een logo met een verwijzing naar hun website.

Spreekt het u aan, neem dan gerust contact met mij op via mijn contactformulier.