Zelf meewerken? Geen probleem, gezellig!

Eigen bloed zweet en tranen in de TUIN, en spierpijn, maar we blijven lachen!

Of je slechts een sporadisch helpend handje biedt, al je domme kracht tomeloos inzet of aan de hand van een leermeester ondersteunend werkt. Helemaal top!

Misschien ben je zelfs wel een uitvoering welke is voorzien met twee rechterhandjes en wil je gewoon lekker je energie kwijt? Heerlijk! Samen maken we een plan van aanpak. Dat komt goed! Kom maar van die stoel, we gaan buitenspelen!

Het leuke aan deze vorm van samenwerken is dat de TUIN gedurende het proces uw eigen wordt. Ik vertel je alles, alles dat ik weet of waarvan ik denk dat het leuke aanvullende informatie is. Ga ik zingen…?! Dan zet ik mijn kleine transistorradiootje aan, dat kan ik je niet aandoen 😉

Samengevat: Ik zal mijn uiterste best doen om het een leuke en leerzame ervaring te laten wezen. Met plezier!